Brasov: Haosul de pe strada Politiei continua. Politisti scosi pentru a dirija circulatia doar pentru a proteja doua indicatoare de cedeaza trecerea. A aparut si o petitie pentru desfiintarea lor

Last Updated on octombrie 30, 2015 brbrbrbr

Șoferii din Brașov sunt nemulțumiți de semnele de circulație „cedează trecerea” amplasate pe strada Poliției și îi acuză pe polițiști că și-au pus semnele de circulație să aibă prioritate când pleacă acasă. Astăzi, a doua zi de la instalare, polițiștii de la rutieră au fost în stradă pentru a dirija circulația. Dacă circulația se blochează și este nevoie de polițiști la dirijat traficul, care-i logica să amplasezi aceste indicatoare?

Pe internet a apărut ți o petiție care cere desființarea semnului cedează trecerea de pe Titulescu și poate fi semnată aici.

„Cum e posibil ca o stradă care se înfundă să devină drum cu prioritate peste noapte?? Autospecialele Poliției pot folosi semnalele acustice și luminoase dacă sunt în misiune, iar când nu sunt în misiune să stea să aștepte pentru a se putea încadra, atunci când ies din STRADA DIMINEȚII. Este un ABUZ al autorităților.

POLIȚIȘTII VOR PRIORITATE PENTRU ATUNCI CÂND PLEACĂ ACASĂ, NU PENTRU CÂND SE AFLĂ ÎN MISIUNE!!!

ÎN CAZUL ACESTA, VREM ȘI NOI PRIORITATE ATUNCI CÂND IEȘIM CU MAȘINILE DIN CURTE SAU DIN PARCĂRI!!!

NU TOȚI BRAȘOVENII TREBUIE SĂ SUFERE PENTRU CONFORTUL DOMNILOR POLIȚIȘTI!

Brașovenii nemulțumiți sunt rugați să semneze această petiție!!” se arată în petiție.

liuuuuu

 

„N-ar fi normal dar la noi se întâmplă şi chestii de-astea. Cine are legea poate să facă ce vrea”, a precizat astăzi, un şofer.

„Se aglomerează foarte tare dar dacă aşa au considerat şefii instituţiei nu putem face nimic”, a afirmat un alt conducător auto.

Şoferii au soluţii mai bune decât ale Comisiei de Circulaţie, care a aprobat propunerea poliţiştilor. „Se putea pune un semafor ca la pompieri. Când pleca maşina din curtea instituţiei, puneau roşu aici şi aveau prioritate”, a apreciat vineri, un braşovean.

[ads2]

RTT a încercat să contacteze, fără succes, însă, măcar unul dintre membrii Comisiei de Circulaţie, care să explice şoferilor inversarea priorităţii la intersecţia Titulescu-Dimineţii.

Cele două semne de „cedează trecerea” încalcă logica rutieră, pentru că maşinile de poliţie aflate în misiune şi semnalizate corespunzător aveau oricum prioritate. Acum, însă, de acele semne vor beneficia şi maşinile care nu se deplasează la urgenţe, ceea ce este o sfidare rutieră la adresa celorlalţi participanţi la trafic.

Previous Story

Aeroportul Brasov: Ne-am bucurat degeaba? Terenul aprobat de Parlament s-ar putea sa nu mai ajunga la Consiliul Judetean

Next Story

Brasov: Parada auto in sprijinul tinerei lovite pe trecerea de pietoni. „Haideti sa facem ceva minunat pentru aceasta tanara”