Brasov: Parada auto in sprijinul tinerei lovite pe trecerea de pietoni. „Haideti sa facem ceva minunat pentru aceasta tanara”

Last Updated on octombrie 30, 2015 veveveevevve

Sâmbătă și duminică au loc evenimente în sprijinul tinerei din Cristian, Iulia Ganea, care a fost lovită pe trecerea de pietoni. Ea este în comă într-un spital din București și mai are nevoie de aproximativ 14.000 de euro pentru a fi tratată în Viena.

Potrivit mytex.ro, Primăria Cristian a aprobat un ajutor de 15.000 de euro pentru Iulia, iar din acţiunile anterioare, inclusiv cu sprijinul colegilor soțului de la SMURD din cadrul ISU, s-au strâns peste 7.000 de euro.

„Sambata, 31 octombrie ora 12:00, vă invităm sa vedeti cele mai frumoase masini din Brasov. Acest eveniment este creat in scop caritabil, pentru tanara Iulia in varsta de 26 de ani, accidentata grav in urma cu 5 luni, pe o trecere de pietoni din comuna Cristian.

In urma tragicului accident, copilul nascut de urgenta prin cezariana, al familiei Ganea, a decedat la doua zile de la accident. Iulia este internata in spital si are mare nevoie de bani, pentru a fi transferata la o clinica din Viena, pentru recuperare. Orice donatie este binevenita! Haideti sa facem ceva minunat pentru aceasta tanara.

Cei din jurul nostru ne-ar putea copia. Comunitatea auto din Brasov va multumeste si va asteapta sambata, sa o ajutam pe aceasta tanara sa isi continue viata, asa cum este normal. Va multumim! Soferii care isi vor expune masinile, sunt rugati sa vina la ora 11, pentru a avea timp sa ne organizam.

Duminica 01.11.2015, la ora 11:00, in piateta din centrul comunei Cristian, judeţul Braşov, vom pedala pentru Iulia. Traseul va fi strict pe asfalt, se vor face mai multe ture, cu plecare din piaţetă, coborâm pe strada Râului, strada Laterală şi ne întoarcem pe strada Morii în piaţetă, de unde am plecat.

Va fi un traseu de aproximativ 12 km. Nu va fi un concurs propriu zis, va fi mai degraba o tura cu bicicleta in spiritul solidaritatii pe care o avem cu Iuliana Ganea si a familiei ei, care trec prin momente grele si care au nevoie de ajutorul nostru.

Nu se va percepe taxa de participare, va ramane la latitudinea fiecaruia suma pe care va putea sa o doneze. Va asteptam in numar cat mai mare, speram ca vremea sa tina cu noi.

Evenimentul este deschis tuturor celor care vor să participe; chiar dacă nu vor fi pe bicicleta. Important este sa arătăm solidaritate și ca putem fi alături de cineva care are nevoie de sprijinul nostru Pentru cei care vor sa participe activ, recomandarea este sa veniți fiecare cu ce bicicleta aveți.

Casca este obligatorie, iar copii vor putea participa doar însoțiți de părinți. Traseul va fi marcat și vom avea echipaje de politie pentru buna desfășurare a acestui eveniment”.

Previous Story

Brasov: Haosul de pe strada Politiei continua. Politisti scosi pentru a dirija circulatia doar pentru a proteja doua indicatoare de cedeaza trecerea. A aparut si o petitie pentru desfiintarea lor

Next Story

Being evil has a price