Brasov: A fost gasit „vinovatul” de la Casa Venus. Nunta a fost intrerupta de „Stafilococ coagulaza”

Last Updated on octombrie 13, 2015 Casa Venus a publicat un comunicat de presă cu rezultatele analizelor de laborator lamâncarea servită sâmbătă seara. Potrivit acestora problema la mâncare a fost una externă, nu în localul de nunți. Reamintim că sâmbătă seara, aproximativ 20 de nuntași au fost internați la Spitalul de Boli Infecțioase după ce au mâncat pește.

Redăm mai jos comunicatul Casei Venus:

Referitor la cele intamplate sambata(10 octombrie):
Cauza evenimentelor neplacute si nedorite de sambata seara provine din mediul extern al bucatariei Complexului Casa Venus conform rezultatelor preliminare ale DSVSA Brasov :”Stafilococ coagulaza – pozitivi”- conform buletinului de analiza.

Facem mentiunea ca sambata au fost organizate 3 evenimente in cadrul Complexului Casa Venus, si nu doua cum a scris presa. La un eveniment (in sala Casa Venus) nu s-a intamplat nimic neplacut(acest eveniment festiv terminandu-se in jurul orelor 5.00 dimineata)…iar in cazul celorlalte 2 evenimente festive (din sala Adora si sala Crystal), cauza problemelor aparute provine 100% din mediul extern al bucatariei conform rezultatelor preliminare ale DSVSA Brasov.

Pe aceasta cale va precizam, ca vom face toate demersurile, analizele si vom fi atenti la cele necesare pentru a asigura conditiile unei sigurante alimentare(in cazul de fata) clientilor nostri.
Un astfel de eveniment neplacut se poate intampla in orice bucatarie a oricarui restaurant, intrucat nici o locatie de alimentatie publica nu detine laborator propriu si nu poate face pe loc analizele materiilor prime si a tuturor celor implicati in prepararea produselor culinare.
[ads2]

Nu suntem singurii carora li s-a intamplat asa ceva anul acesta in Brasov, iar cu aceasta ocazie multumim mass mediei orasului nostru pentru atentia deosebita acordata Complexului Casa Venus.

Rugam pe aceasta cale persoanele care nu au identitate reala pe Facebook sa nu mai posteze afirmatii denigratoare la adresa Complexului Casa Venus, mai ales ca nu cunosc situatia reala a ceea ce s-a intamplat. Totodata acele postari efectuate de anumite persoane prin care s-au introdus cuvinte grele gen “groaza, etc” le transmitem faptul ca toate evenimentele festive desfasurate sambata au continuat cu muzica, dans si voie buna pana tarziu in noapte.

Pe aceasta cale ne mai cerem scuze inca odata tuturor persoanelor afectate si facem precizarea ca organizatorii celor doua evenimente festive au beneficiat de un discount de 100% din contravaloarea meniurilor.
Cu respect,
Conducerea Complexului Casa Venus.

Previous Story

Primar Independent in Brasov? Vezi ce spun Dan Ghita, Liviu Lupu, Dorian Lungu, Claudiu Grusea

Next Story

Aeroportul Brasov: Astazi, o noua UNANIMITATE in Camera Deputatilor. Vezi cine va construi Aeroportul: