Aeroportul Brasov: Astazi, o noua UNANIMITATE in Camera Deputatilor. Vezi cine va construi Aeroportul:

Last Updated on octombrie 13, 2015 Vești bune de la Camera Deputaților. Legea privind transferul celor 200 de hectare de teren de la Institutul Cartofului în proprietatea Consiliului Județean a primit în această după-amiază și avizul Comisiei de Agricultură. În UNANIMITATE. Acest aviz este ultimul care trebuia primit, iar săptămâna viitoare legea va fi supusă la vot în plenul Camerei Deputaților.

Având în vedere că legea a fost aprobată de Senat iar la comisiile de la Camera Deputațiilor a primit avize în unanimitate este de așteptat ca aceasta să primească voturile necesare pentru a fi aprobată.

Surse din Brașov spun că firmele germane din zonă au amenințat cu plecarea dacă nu se construiește Aeroportul cât mai repede. Aceste firme au pierderi de milioane de euro anual deoarece nu există o rută aeriană către Vestul Europei.
[ads2]

Aceleași surse spun că finanțarea va veni de la … Lufthansa. Compania Germană va construi aeroportul dar bazându-se pe sectorul de cargo urmând ca într-o a doua fază să se dezvolte și componenta pentru pasageri.

Compania Lufthansa este pregătită să acceseze fonduri de la Uniunea Europeană, aprobările venind aproape instant având în vedere numele companiei.

 

Previous Story

Brasov: A fost gasit „vinovatul” de la Casa Venus. Nunta a fost intrerupta de „Stafilococ coagulaza”

Next Story

Accident Brasov: Batran lovit de masina pe Saturn