Primar Independent in Brasov? Vezi ce spun Dan Ghita, Liviu Lupu, Dorian Lungu, Claudiu Grusea

Last Updated on octombrie 13, 2015 Bloggerul Sorin Bâscă a întrebat pe contul său de Facebook dacă nu ar fi timpul ca Brașovul să aibă un primar independent. „Cred ca urmatorul primar al Brasovului ar trebui sa fie un independent. Prea mult timp si prea multi (b)ani am pierdut din cauza luptelor politice. Ce parere aveti ?”

 

Liviu LupuLiviu Lupu Sorin , stim amandoi f bine ca alegatorul brasovean nu mai voteaza reprezentantul partidului ci persoana ….. ! Pe de alta parte ptr CL , brasoveanul voteaza reprezentantii partidelor puternice ….nu acorda incredere partidelor de 2-3 % ….si este normal !

 

'Claudiu Grusea‘Claudiu Grusea Interesanta tema de discutie, cred ca modul cum privim lucrurile este unul diferit. Eu as spune in felul urmator: NU trebuie s ane uitam dupa un primar independent sau dependent. Ar trebui sa NU “cadem” in capcana de a lauda primarul atunci cand el isi indeplineste atributiile pe care el le are. Ar fi un pas in fata spre o societate normala. Sa alegem pe cel care are ca activitate principala respectarea “sarcinilor de serviciu” si nu alte interese. De acord cu faptul ca persoanele enumerate nu reprezinta persoane independente, George Scripcaru este esenta PDL.ului la Brasov, personal cred ca rebranduirea nu i se aplica.

 

Dorian LunguDorian Lungu Poate ca ar fi interesant un mod de administratie locala altfel, si vorbesc despre intreaga tara. Vezi Olanda spre exemplu. Conducerea este asigurata de partide, iar primarul are un rol infim. Poate ca asa s-ar produce o civilizare a clasei politice. Dar si a celor care o voteaza. Pentru ca probleme sunt de ambele parti. Este in esenta romaneasca sa ne dorim un lider, un conducator, nu o unitate de grup. Ceea ce ne-a pus deseori in situatii delicate, pe intreg parcursul istoriei. Din pacate nu stiu daca suntem pregatiti pentru un asemenea pas. Si nici daca/cand vom fi:)

 

Dan GhitaDan Ghita gata sunt acasa sa imi refac “forta”…ma pregatesc sa candidez :):)
Sorin BâscăSorin Bâscă: Liviu Lupu, ce sanse ar avea George Scripcaru ca independent?
Previous Story

Aeroportul Brasov: Transferul terenului, aprobat in UNANIMITATE de Comisia Juridica a Camerei Deputatilor

Next Story

Brasov: A fost gasit „vinovatul” de la Casa Venus. Nunta a fost intrerupta de „Stafilococ coagulaza”