Brasov: RECORD. 108 apartamente au fost vandute la Avantgarden in luna august!

Last Updated on septembrie 2, 2015

Record de apartamente vândute în luna august la Avangarden. Nu mai puțin de 108 locuințe au fost cumpărate  de oameni care vor să își întemeieze un cămin în comunitatea Avantgarden3 Brașov.

Maurer Imobiliare, cel mai mare dezvoltator din centrul țării, a reușit să ofere clienților săi lucrurile promise, iar acest lucru s-a tradus printr-un număr RECORD de vânzări în luna August, 2015.

Apartamentele cu 1, 2 și 3 camere din complexul Avantgarden3 sunt livrate la cheie, complet finisate. Locuințele sunt proiectate la standarde europene, cu dotări de calitate superioară: gresie, faianță, parchet, geamuri termopan, obiecte sanitare pentru baie, centrală proprie de apartament. În prețul apartamentului este inclusă o boxă de depozitare.

De la ansamblul Avantgarden3 există acces facil către diferite magazine și centre comerciale (Billa, Penny Market, ELIANA mall, Auchan City, Metro, Hornbach, Coresi Shopping Resort), iar în imediata apropiere există grădinițe, școli, spitale și centre medicale, zone de agrement, benzinării dar și stații de autobuze și autogară.

Previous Story

Accident Brasov: Carambol cu 3 autoutilitare

Next Story

Brasov: Inscrie-te la MISS OKTOBERFEST si poti fi chiar tu MISS HEIDI