Brasov: Inscrie-te la MISS OKTOBERFEST si poti fi chiar tu MISS HEIDI

Last Updated on septembrie 2, 2015

Cu ocazia festivalului Oktoberfest, domnișoarele au ocazia de a participa la Miss Oktoberfest. Înscrierile încep din 5 septembrie și ai o șansa de a câștiga titulatura de MISS POPULARITATE.

„Cea mai năstrușnică fată din concurs, cea care nu are nicio problemă să pună punctul pe I, singura care l-a înfrânt pe unchiul Hans la proba de halbere viteză și cu siguranță preferata publicului, pentru că știe să se distreze bavarește și românește pleacă acasă cu un makeup box profesional de la Makeover Paris, brand internațional de cosmetice, plin cu toate fardurile si pensulele necesare unui machiaj oacheș de vedetă”scriu organizatorii.

„Heidi, mândrețea de fată cu cele mai faimoase codițe din lume a plecat în munții Germaniei să-și potolească sufletul care tânjește la fiecare răsărit de soare după Peter.

10413339_1032493183451522_6846675048692905530_n

Ca să o convingem să ne bucure retina cu prezența ei la Oktoberfest Brașov, ne -am pus pe strâns zestre pentru ea. Echipa Selgros îî pregătește lada cu zestre pentru șederea din munți de lângă alesul inimii: geacă, cort, termos, paturi și ce s-o mai strânge până la finala concursului de MISS! Te regăsești în descriere? Înscrie-te la MISS OKTOBERFEST și poti fi chiar tu MISS HEIDI!

Inscrieri si detalii: 0785294766” mai spun organizatorii.

Previous Story

Brasov: RECORD. 108 apartamente au fost vandute la Avantgarden in luna august!

Next Story

Brasovul ramane fara Parcarile de sub Parcul Central si Centrul Civic