Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/brasovromania/public_html/wp-content/themes/fox/inc/admin/import.php on line 394
Accident Brasov: Carambol cu 3 autoutilitare

Accident Brasov: Carambol cu 3 autoutilitare

Last Updated on septembrie 2, 2015

Un accident în lanț a întrerupt în această dimineață circulația rutieră pe DN1 Brașov-Făgăraș, anunţă Centrul INFOTRAFIC din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR). Trei autoutilitare au fost implicate în accident. iar pantru persoane au fost rănite.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră, în judeţul Braşov, traficul rutier este întrerupt pe DN1 Braşov – Făgăraş, între localităţile Şercaia şi Mândra.

”Traficul rutier încă este întrerupt pe DN 1 Brașov – Făgăraș, între localitățile brașovene Șercaia și Mândra, din cauza acestui accident rutier. O auto-utilitară a pătruns pe contrasens și a intrat într-o alta. O a treia autoutilitară, care circula în spetele celei de-a doua, a fost implicată în accident.

Până la reluarea circulației, după ce autovehiculele implicate vor fi scoase în afara părții carosabile, se circulă pe o rută ocolitoare, adică drumul județean 104B Făgăraș-Sebeș, este vorba despre localitatea Sebeș din județul Brașov, apoi pe drumul județean 104A Mărgineni-Șinva Veche-Peșani, cu ieșire pe DN1”, a declarat comisarul-șef Paul Ulieru de la centrul Infotrafic, pentru b1.ro

Până la reluarea circulaţiei, poate fi folosită ruta ocolitoare DJ104B Făgăraş – Sebeş (judeţul Braşov), DJ104A Mărgineni – Şinca Veche – Băile Perşani – DN1, informează oamenii legii.

Previous Story

Amintiri din Brasov: Piata Sfatului, anii ’80, cu multe masini

Next Story

Brasov: RECORD. 108 apartamente au fost vandute la Avantgarden in luna august!