Brasov: Medicul prins cand lua spaga a fost ARESTAT la domiciliu, in urma recursului

Last Updated on august 14, 2015 Judecătorii de la Curtea de Apel Brașov au decis să admită contestația procurorilor de la Parchetul Tribunalului Brașov și să-l aresteze la domiciliu, pentru 30 de zile, pe medicul Marius Nica.

Judecătorul de la Tribunalul Brașov decisese că medicul poate fi judecat în stare de libertate.

Medicul  Marius Nica de la Spitalul Județean Brașov a fost prins în flagrant când lua șpagă  900 de lei de la un investigator sub acoperire în schimbul unei intervenţii chirurgicale.

Banii erau pentru “îndeplinirea îndatoririlor sale de serviciu, respectiv pentru a practica o intervenţie chirurgicală”, scrie Mediafax.

Și în luna iulie, medicul a pretins de la un alt investigator autorizat în cauză suma de 1.000 de lei pentru a practica o intervenţie chirurgicală investigatorului desemnat. Din acest sume, medicul spunea că 150-200 de lei vor reveni medicilor anestezişti, promiţând că îi va determina pe aceştia să-şi îndeplinească îndatoririle de serviciu în cadrul operaţiilor chirurgicale asupra investigatorilor autorizaţi în cauză.

Previous Story

Cu sania, in toiul verii, in Poiana Brasov

Next Story

Brasov: Spitalul Judetean are un nou manager. Crezi ca va putea sa stopeze spaga din spital sau va spune ca nu intra in atributiile lui?