Cu sania, in toiul verii, in Poiana Brasov

Last Updated on august 14, 2015

Turiștii care vin în Poiana Brașov vor avea posibilitatea de a se da cu sania și pe timpul verii.

În locul celor două pârtii care au fost folosite pe timp de iarnă pentru săniuş au fost amenajat un nou loc de agrement, Season Hill, cu piste pentru zorbing (un sport extrem relativ nou care constă în rostogolirea unei persoane aflată într-o sferă transparentă, gonflabilă, de mari dimensiuni pe un  teren în pantă), dar şi o pistă şerpuită pe care a fost montat un covor cauciucat special pe care te poţi da cu sania gonflabilă.

„Season Hill este un concept unic prin faptul că este primul parc de agrement dintr-o staţiune turistică montană care oferă activităţi de petrecut timpul liber în orice sezon. Dorim să oferim prin amenajările pe care le-am făcut motive în plus pentru oricine doreşte să petreacă şi vara un concediu plăcut în staţiunea Poiana Braşov, a explicat Cornel Boeru, reprezentantul Comidor Trust, citat de bzb.ro

14

Pentru o tură cu sania gonflabilă trebuie să plătiţi 5 lei, iar dacă vreţi să vă daţi cu bila de zorbing, costul este de 25 de lei.

Noul parc de agrement din Poiana Braşov are parte şi de o serie de alte surprize: zorbing, water ball, dar şi bubble football.

Previous Story

Cetatea Brasovia, reconstituita in 3D

Next Story

Brasov: Medicul prins cand lua spaga a fost ARESTAT la domiciliu, in urma recursului