Brasov: Spitalul Judetean are un nou manager. Crezi ca va putea sa stopeze spaga din spital sau va spune ca nu intra in atributiile lui?

Last Updated on august 14, 2015 Spitalul Județean Brașov are un nou manager. Este vorba de dr. Carmen Neculoiu care a obţinut la concursul pentru ocuparea funcției media finală 8,92 şi a fost considerată admisă. La testul grilă de luni a obţinut nota 7.40, pentru proiectul de management susţinut joi a luat nota 9,50, iar la interviul de selecţie, a primit nota 9,86.

Dr. Neculoiu va fi manager al Judeţeanului pentru următorii trei ani şi îl înlocuieşte astfel pe dr. Adrian Albotă, care a deţinut funcţia de conducere interimară, în ultimii trei ani, anunță rttbrasov.ro.

sss

Acesta din urmă nu s-a înscris la competiţia lansată de Consiliul de Administraţie al unităţii sanitare pentru ocuparea acestui post. Carmen Neculoiu are acum misiunea să organizeze concurs pentru ocuparea funcţiei de director medical, pe care a deţinut-o până în prezent.

Crezi că managerul de spital trebuie să ia măsuri pentru stoparea șpăgilor din spital sau trebuie să asiste pasiv la acest fenomen?

Previous Story

Brasov: Medicul prins cand lua spaga a fost ARESTAT la domiciliu, in urma recursului

Next Story

(Video) Radiatoare Brasov filmata cu drona. Vezi ce a mai ramas din fabrica: