Bohemian Square: Sustin Brasov 2021, Capitala Culturala Europeana!

Last Updated on august 14, 2015 Un autobuz care aparține RAT Brașov va fi decorat de artiștii prezenți la festivalul de cultură Bohemian Square. Aceștia vor ca spiritul festivalului să dainuie în oraș mult timp grație acestui autobuz care va fi repus în circulaţie mai boem, mai optimist, inspirând trecătorii şi călătorii.

Festivalul Bohemian Square se va desfășura în perioada 21-23 august și va reuni la Brașov peste 150 de artişti plastici, arhitecţi, designeri şi muzicieni naţionali şi internaţionali.

Vizitatorii Bohemian Square sunt invitaţi să se bucure de un moment de creaţie artistică pe autubuzul expus în Piaţa Sfatului.

Unul dintre obiectivele festivalului fiind deschiderea către nou şi inedit şi generarea unor schimbări pe termen lung, ne bucurăm de faptul că spiritul festivalului va dăinui în oraş şi graţie acestui autobuz care fi repus în circulaţie mai boem, mai optimist, inspirând trecătorii şi călătorii.

În Braşov există o nevoie acerbă de evenimente culturale relevante, accesibile comunităţii. Crezând cu tărie că fiecare persoană are puterea de a lua iniţiativa, am decis să organizăm un festival complex, care să însumeze activităţi culturale pline de substanţă, menite să hrănească creativitatea braşovenilor şi a turiştilor”, a explicat Szidonia Balint, preşedinte al Asociaţiei Bohemian, citat de bzb.ro

În cadrul acestei iniţiative, spaţiul urban al Pieţei Sfatului şi Pieţei Enescu va fi reinterpretat într-un stil creativ şi boem, îmbinând activităţi care aduc plus valoare – cu scopul de a lărgi orizonturile comunităţii către posibilităţile incredibile de exprimare prin artă.

Previous Story

Brasov: Acuzații la adresa ISU, in cazul planorului prabusit: „Sunt total nepregatiti si nici dotati nu sunt. Nu ințeleg de ce nu au fost contactati vanatorii de munte”

Next Story

Brasov: Bastionul Postavarilor … incuiat in plin sezon turistic