Brasov: O masina a luat foc in parcarea blocului

Last Updated on iulie 13, 2015

O mașină a luat foc în parcarea unui bloc de pe Strada Soarelui, sâmbătă, puțin după miezul nopții. De sub capota unui autoturism Daewoo Nubira au izbucnit flăcări.

Speriați vecinii au sunat la urgențe și s-au grăbit să își mute mașinile de frica extinderii focului sau a unei explozii. O autospecială ISU cu apă și spumă a ajuns rapid la fața locului și a lichidat incendiul, salvând mare parte din autoturism.

„Nu îmi dau seama ce s-a întâmplat, i-am auzit pe pompieri spunând ceva despre un scurtcircuit”, a spus unul dintre locuitorii blocului, pentru mytex.ro. Pe de altă parte, alți vecini susțin că mașina incendiată nu a mai fost mișcată de multă vreme, proprietarul lipsind de ceva vreme.

Acum șapte ani, pe Strada Soarelui au mai ars două mașini în parcare, focul fiind pus intenționat, iar câteva zile mai târziu, piromanul a incendiat într-o singură noapte trei autoturisme pe strada Mercur, din același cartier Astra.

Previous Story

Brasov: Dino Parc a avut 40.000 de vizitatori, in prima luna. Aici se va deschide si un cinema 9D

Next Story

Brasov: 3 persoane au sarit din tren. Un tanar are traumatism cranio-cerebral, o femeie are fractura deschisa, iar un barbat are doar cateva zgarieturi