Brasov: 3 persoane au sarit din tren. Un tanar are traumatism cranio-cerebral, o femeie are fractura deschisa, iar un barbat are doar cateva zgarieturi

Last Updated on iulie 13, 2015

Trei persoane au ajuns la Spitalul Judeţean de Urgenţă, după ce au sărit dintr-un tren care pleca din Gara Brașov.

Un tânăr de 19 ani este în stare gravă, cu traumatism cranio-cerebral, o femeie de 50 de ani are fractură deschisă la braţul drept şi maleola dreaptă, iar un bărbat de 35 de ani a scăpat doar cu zgârieturi şi a refuzat internarea la spital pentru investigaţii complete.

Aceștia au vrut să se urce în trenul de București, dar din cauză că cei de la CFR au tras două garnituri la același peron, cei trei s-au suit din greșeală în trenul de Târgu Mureș. Când și-au dat seama că trenul merge în cealaltă direcție, şi-au luat la repezeală bagajele pe care le aveau cu ei şi au sărit.

 Accidentul s-a petrecut duminică dimineaţa, în jurul orei 6:00 iar, potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Braşov, căpitanul Ciprian Sfreja, citat de bzb.ro, angajaţii ISU Braşov au intervenit cu două echipaje SMURD şi o Ambulanţă la locul incidentului, pentru a acorda primul ajutor.

Previous Story

Brasov: O masina a luat foc in parcarea blocului

Next Story

Brasov: 2.000 de apartamente vor fi construite langa Mall-ul Coresi