Brasov: 9 persoane ranite in doua accidente, ieri. Un copil a zburat prin parbriz

Last Updated on iulie 10, 2015  

Ieri a fost o zi neagra pe soselele din judetul Brasov. Au avut loc doua accidente cu 9 raniti.

sss
foto: ISU Brasov

Joi, în jurul orei 19.40, pe D.J.103,la km.10+150 m, o persoană de sex feminin de 29 ani, care conducea un autoturism, dinspre Tărlungeni spre Brașov, nu a adaptat viteza la condițiile de drum, curbă la dreapta, a pierdut controlul volanului și autoturismul condus de ea a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu un autovehicul cu remorcă, care circula din sens opus.

În accident au fost implicate două autovehicule, respectiv un taxi în care se aflau două dintre victime – mama și copilul – și un VW Transporter (care s-a răsturnat în afara șoselei), în care se aflau patru cetățeni de naționalitate maghiară (membri ai unei trupe de teatru), anunta mytex.ro.

Potrivit martorilor, copilul a fost aruncat prin parbriz.

foto: ISU Brasov
foto: ISU Brasov

Tot ieri, în jurul orei 17.30, pe D.N.13,la km.37, pe Valea Bogatii, un bărbat de 48 ani, care conducea un autoturism, dinspre Brașov spre Rupea, nu a adaptat viteza la condițiile de drum, carosabil umed, a pierdut controlul volanului și autoturismul condus de el a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu un autovehicul cu remorcă, care circula din sens opus.

Accidentul s-a soldat cu rănirea conducătorului autoturismului și a doi minori aflați în autoturism, victimele fiind transportate la spital.

Previous Story

Accident Brasov: „Soldatul american este instruit sa dea primul ajutor si cu toate astea nu a venit sa ne ajute”. Citeste marturia unuia dintre ranitii din accidentul de pe drumul de Poiana.

Next Story

Brasov: „Sambata, mergem in cautarea soacrei mele pe Dealul Melcilor. Pentru cei care vreti si binevoiti sa ne ajutati, luati-va niste pantaloni lungi si niste papuci cu care sa nu alunecati” – Leo Ciureanu, ginerele femeii disparute