Accident Brasov: „Soldatul american este instruit sa dea primul ajutor si cu toate astea nu a venit sa ne ajute”. Citeste marturia unuia dintre ranitii din accidentul de pe drumul de Poiana.

Last Updated on iulie 9, 2015 Un soldat american a provocat un accident marti pe drumul spre Poiana Brasov.  Americanul conducea un  jeep iar martorii spun că era vizibil băut.

Victime au fost, Agnes Wagner si Costin Paunescu. Dintre cei doi, fata a fost grav ranita, ea aflandu-se „pe locul mortului”, locul unde impactul a fost exterm de puternic.

aaaa

Agnes a fost operată iar acum e la reanimare, următoarele zile fiind critice. Costin acuză si el dureri de stern şi are o entorsă la un picior dar a refuzat internarea.

Tânărul a spus într-o intervenție telefonică în cadrul emisiunii ”Ultimul cuvânt”, difuzată la B1 TV și moderată de Cătălin Striblea, că momentan nu a depus o plângere împotriva soldatului american, care nici măcar până în prezent nu i-a adresat un cuvânt. Ba mai mult, spune Costin Păunescu, soldatul a avut un comportament arogant.

”Am dureri la mâna stângă, prietena mea e stabilă, se recuperează încet, dar bine. Are dureri foarte mari, dar nu putem face nimic deocamdată, este conștientă, este puternică, luptă și nu putem să așteptăm decât să treacă timpul. Are patru coaste rupte, sternul rupt și plămânii au explodat din cauza impactului.

Am ieșit cu prietena mea la o plimbare prin oraș, mă apropiasem de o curbă, am auzit că vine o mașină neagră cu viteză, s-a lovit de parapet și apoi în mașina mea din parapet a ricoșat frontal în mine.

Am scos-o (nr.din mașină) pentru că ieșea mult fum. Șoferul a coborât din mașină, nu știu ce a făcut, l-am văzut după jumătate de oră. A sunat o doamnă la slavare și abia după ce m-a consultat și pe mine abia atunci l-am văzut.

vvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv

Asta spuneau oamenii de acolo: că miroase a băutură, se purta cu dispreț cu toată lumea, cu mine nu a vorbit. Nici până în momentul de față nu mi-a zis nici măcar bună ziua.

Ce mă deranjează e că știu că este soldat, este instruit să dea primul ajutor și cu toate astea nu a venit să ne ajute. Ambasada nu m-a sunat nu s-au interesat deloc de starea ei. A doua zi nu cred că mai era beat și cu toate astea nici măcar nu s-a uitat la mine. Sunt sigur că domnul procuror militar de aici din Brașov i-a adus la cunoștință ce s-a întâmplat”, a spus acesta.

Previous Story

Accident Brasov: Un tir incarcat cu bitum si o masina s-au ciocnit. 5 victime

Next Story

Brasov: 9 persoane ranite in doua accidente, ieri. Un copil a zburat prin parbriz