Lipsa Aeroportului Brasov a facut sa pierdem primul centrul Apple in Europa, de back-office si suport”. Un vicepresedinte al companiei a facut 7 ore cu masina de la Bucuresti la Brasov

Last Updated on iunie 16, 2015 România a pierdut în ultimii ani multe proiecte mari de investiţii din cauza infrastructurii, un exemplu fiind Apple, care a renunţat la o investiţie la Braşov după ce un vicepreşedinte al companiei a făcut 7 ore cu maşina de la Bucureşti la Braşov, a spus la ZF Live Silviu Savin, partener Ascenta Management, administrator Coresi Business Park.

“Apple voia sa vină în 2008-2009 la Braşov, printr-un chiriaş al Coresi, şi au fost opriţi de infrastructura Bucureşti-Braşov.

Un vicepreşedinte al companiei a vrut să vină la Braşov, în perioada în care se lucra la centura Ploieşti, plus că în ziua respectivă a fost un accident pe la Câmpina, anunta zf.ro. A făcut  7 ore de la aeroportul Otopeni la Braşov şi ăla a fost sfârşitul proiectului. Ar fi fost primul centrul Apple în Europa, de back-office şi suport”

Ascenta Management a început lucrările la a doua etapă a proiectului Coresi Business Park, cu 18.000 mp de birouri, dintr-un total de 100.000 mp. Prima etapă are 25.000 mp, ocupaţi integral.

Previous Story

Brasov: Patronul restaurantului care i-a amenintat pe inspectorii de la Protectia Consumatorului, amendat cu 15.000 de lei. S-a ales si cu plangere penala pentru ultraj.

Next Story

Brasov: Amenzi pentru soferii care nu tin cont de benzile pentru biciclete