Brasov: Patronul restaurantului care i-a amenintat pe inspectorii de la Protectia Consumatorului, amendat cu 15.000 de lei. S-a ales si cu plangere penala pentru ultraj.

Last Updated on iunie 16, 2015 În urma unui control al Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) Braşov, inspectorii au descoperit la un restaurant braşovean de pe strada Republicii mai multe nereguli care ţineau de Protecţia Consumatorului.

Comisariatul Regional a fost sesizat imediat, iar angajaţii de la Protecţia Consumatorului s-au deplasat să efectueze controlul solicitat de cei de la ITM. Patronul restaurantului nu i-a lăsat să efectueze controlul şi i-a ameninţat pe comisari şi pe reprezentanţii presei sosiţi la restaurant.

Comisarul şef Sorin Susanu a anunţat Poliţia, care l-a invitat pe patron la sediu. Acesta a primit o amendă de 16.000 de lei de la Protecţia Consumatorului, iar comisarii vor depune o plângere penală împotriva patronului, anunta bzb.ro.

„Administratorul acestei societăţi a crezut de cuviinţă că este mai bine să ne ameninţe, să ne spună că ne dă cu scaunul în cap şi să nu ne permită accesul, mai mult decât atât, să ne şi sustragă cu forţa documentele pe care noi le-am întocmit, probabil pentru a ascunde şi a masca nereguli pe care le are în acest local”, a declarat Sorin Susanu, comisar şef CRPC Braşov.

Susanu a fost obligat să cheme Poliţia, iar, după ce au rămas preţ de mai multe minute în restaurant, poliţiştii au plecat împreună cu patronul. Susanu a precizat că a aplicat o amendă de 1.000 de lei pentru că nu existau datele identificare a firmei şi încă 15.000 de lei pentru obstrucţionarea controlului.

Mai mult, comisarul şef va depune plângere penală pentru ultraj, deoarece patronul restaurantului i-ar fi ameninţat cu un scaun.

bbb

Restaurantul este unul foarte căutat de turişti deoarece este primul dinspre clădirea Modarom spre Piaţa Sfatului, iar patronul său mai are şi o casă de schimb valutar lângă restaurant.

Previous Story

Brasov: O noua premiera medicala la Spitalul Sf . Constantin

Next Story

Lipsa Aeroportului Brasov a facut sa pierdem primul centrul Apple in Europa, de back-office si suport”. Un vicepresedinte al companiei a facut 7 ore cu masina de la Bucuresti la Brasov