Dispare FC Brasov si apare Steagul Rosu Brasov?

Last Updated on iunie 8, 2015 FC Braşov traversează cea mai dramatică perioadă din existenţa sa. Problemele par să nu se mai termine, de ieşirea din insolvenţă nici vorbă, astfel că acum, clubul braşovean este abandonat de toţi şi se află la un pas de desfiinţare.

„FC Braşov este un club înglodat în datorii, astfel că doar o minune mai poate salva clubul de la faliment“, spun tot mai mulţi oameni din fotbalul braşovean. Chiar dacă Romeo Paşcu dădea asigurări că Neculaie va continua să finanţeze echipa chiar şi în liga secundă, lucrurile nu stau tocmai aşa, iar faptul că acum la club domneşte haosul este cel mai elocvent exemplu.

Discuţii cu Tărlungeniul

Încă din finalul campionatului recent încheiat, Ioan Neculaie a purtat mai multe discuţii cu Kiss Iosif, preşedintele Unirii Tărlungeni. Kiss a confirmat discuţiile cu patronul lui FC Braşov, însă a precizat că este greu de crezut că se poate ajunge la un acord.

1621915_619931308075149_94569997_n

„Este adevărat că am discutat cu Ioan Neculaie, care mi-a propus chiar varianta ca noi să jucăm la Braşov. Despre fuziune nu poate fi vorba pentru că efectiv nu se poate. Noi dorim să continuăm în Liga a II-a, dar vrem să jucăm la Tărlungeni, pentru că aici este baza noastră. Personal, îmi doresc enorm ca FC Braşov să continue, dar nu văd sub ce formă… Au fost ceva discuţii şi cu alte cluburi din ţară care au fost interesate de preluarea Unirii Tărlungeni, pentru că oamenii din fotbal ştiu că acest club nu are datorii“, a declarat Kiss si citat de Monitorul Expres.

„Echipa se poate numi Steagul Roşu Braşov“

Cum varianta Tărlungeni are şanse mici să se concretizeze, în ultimele zile a apărut varianta ca la Braşov să fie adusă o echipă de Liga a II-a, care nu are datorii, iar în acest sens, prima vizată ar fi fost Academica Piteşti.

Preşedintele clubului din Piteşti, Dan Lăzărescu, spune că este în discuţii cu mai mulţi oameni de afaceri din ţară şi nu a infirmat varianta ca echipa să fie mutată la Braşov.

„Sîntem în discuţii să fim preluaţi de altcineva, mă refer la club, că nu are nicio datorie. Asta nu înseamnă că va rămîne tot Academica. Este vorba de mai multe judeţe din ţară care doresc să preia Academica, pentru că ştiu că clubul este unul curat. Nu pot să spun acum dacă este vorba şi de Braşov. Sînt mai multe variante“, a declarat Dan Lăzărescu.

„La Braşov poate fi adusă această echipă, însă cu condiţia să se implice Primăria, împreună cu mai mulţi investitori. Echipa se poate numi chiar Steagul Roşu Braşov! Deocamdată sînt discuţii preliminare“, spun sursele Monitorul Expres.

Previous Story

Brasov: Produse expirate si mucegai, la restaurantul de langa lacul Noua

Next Story

Brasov. Mai tare ca Farmville: gradina comunitara, ideea care ii transforma pe corporatistii din România in fermieri. Totul este impartit apoi frateste, fie ca este vorba de ridichii, rosii, castraveti, ceapa sau varza.