Brasov: Produse expirate si mucegai, la restaurantul de langa lacul Noua

Last Updated on iunie 7, 2015 Carne de mici si pâine expirate, igrasie, mucegai, pereţi căzuţi şi un câine în bucătărie! Asta au găsit vineri inspectorii de la comisariatul pentru protectia consumatorului la restaurantul de lânga lacul Noua.

Autorităţile spun că s-au primit numeroase sesizări din partea clienţilor. Oamenii au găsit atât farfurii si tacâmuri nespălate, cât şi insecte în mâncare. Nu este prima dată cânt unitatea de alimentaţie publică este găsită cu astfel de probleme.

“Inclusiv condiţiile din blocul alimentar sunt improprii desfăşurării activităţii.

Mai mult decât atât, prezenţa mucegaiului, a igrasiei tavanului căzut, a muştelor găsite în produsele finite, a faptului că nu sunt etichetate şi nu există trasee abilitate a produselor, nu există probe alimenare, un grafic de temperatură … practic majoritatea condiţiilor necesarea pentru functionarea unei astfel de unităţi sunt încălcate”, a spus Sorin Susanu – comisar şef CRPC Braşov, citat de digi24.ro.

Previous Story

Brasov: Jignit de taximetristi in Gara. „M-am simtit umilit doar pentru ca am vrut acel afurisit de bon fiscal, despre care ni se tot recomanda de la ANAF sa-l cerem”

Next Story

Dispare FC Brasov si apare Steagul Rosu Brasov?