Brasov: Jignit de taximetristi in Gara. „M-am simtit umilit doar pentru ca am vrut acel afurisit de bon fiscal, despre care ni se tot recomanda de la ANAF sa-l cerem”

Last Updated on iunie 7, 2015

Un braşovean s-a ales cu un gust amar, aseară, după ce s-a întors dintr-o călătorie lungă cu trenul, obosit şi încărcat cu bagaje, şi a încercat să ajungă acasă, mai comod, cu un taxi. După mai multe încercări de a lua un taxi din Gara Braşov, a aşteptat un autobuz, de fapt două, pentru a ajunge pe strada Zizinului, acolo unde locuieşte.

Omul, în vârstă de 41 de ani, a coborât din tren în jurul orelor 19.00 şi, pentru că avea bagaje cu el, a vrut să ia un taxi. Cum l-au văzut, conform obiceiului, au „sărit” pe el „particularii”. I-a refuzat, ştiind ce preţuri practică. Astfel, s-a îndreptat spre un taxi de la o companie pe care o ştia serioasă. Dar, s-a înşelat amarnic, după cum ne-a povestit clientul.

Prima informaţie pe care i-a cerut-o taximetristul, care-şi făcea de lucru în afara maşinii, a fost despre adresa de destinaţie: „Strada Zizinului, nr… după pod”. „10 lei, fără bon fiscal”, a venit scurt răspunsul taximetristului.

„Eu aveam nevoie şi de bonul fiscal, aşa că l-a lăsat în urmă şi m-am dus la alt taxi, de la aceeaşi firmă. Aici, costul cursei mele ar fi fost 8 lei, dar tot fără bon fiscal. Al treilea, la fel… M-am supărat şi am sunat la dispeceratul companiei. Ce credeţi că am aflat de acolo?

Pe un ton indiferent, mi s-a spus că probabil am nimerit la nişte colaboratori ai companiei şi că nu are ce să le facă. Mă aşteptam, în acest caz, să-mi caute de la dispecerat, prin staţie, un angajat de-al lor care se putea afla în Gară la acel moment, să mă ajute cumva să ajung acasă.

Spusesem deja că sunt încărcat cu bagaje. Dar, nici vorbă! Convorbirea noastră a fost scurtă şi seacă. M-am simţit umilit doar pentru că am vrut acel afurisit de bon fiscal, despre care ni se tot recomandă de la ANAF să-l cerem. Eu aveam nevoie de el din motive personale, nicidecum să particip la loterie”, a relatat braşoveanul pentru mytex.ro

Chiar dacă păţania braşoveanului nu e o noutate, fiind o practică în rândul taximetriştilor, e bine să semnalăm toate derapajele.

Previous Story

Accident Brasov: Vezi Video cu un camion care s-a rasturnat in curtea unei case si a rupt o conducta de gaze

Next Story

Brasov: Produse expirate si mucegai, la restaurantul de langa lacul Noua