Accident Brasov: Vezi Video cu un camion care s-a rasturnat in curtea unei case si a rupt o conducta de gaze

Last Updated on iunie 4, 2015 Un camion s-a răsturnat, joi la prânz, în curtea unei case de pe DN13, în localitatea braşoveană Stupini, fisurând şi o conductă de gaz, după ce şoferul a încercat să evite un câine.

Accidentul s-a petrecut, joi, la ora 12.10, după ce un şofer de 58 de ani, din judeţul Mureş, care circula din direcţia Feldioara spre Braşov nu a păstrat distanţa corespunzătoare faţă de un autoturism care circula în faţa sa, potrivit  purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Braşov, comisar şef Liviu Naghi.

“Şoferul a încercat să evite un câine care a apărut pe şosea, dar şi autoturismul din faţa sa, a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat în curtea unui imobil. Nu s-au înregistrat victime. Şoferului i s-a întocmit proces-verbal de contravenţie pentru nepăstrarea distanţei corespunzătoare în trafic şi a fost amendat cu suma de 390 de lei, conform Legii Circulaţiei“, a spus Naghi citat de Mediafax si preluat de Romania Libera.

Camionul, care nu avea încărcătură, a rupt gardul locuinţei respective şi a fisurat şi o conductă de gaz.

O autospecială cu apă şi spumă de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Braşov a ajuns la locul accidentului pentru luarea măsurilor de siguranţă, fiind întreruptă şi alimentarea cu gaz pentru evitarea producerii unei explozii, potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Braşov, cpt. Ciprian Sfreja.

Previous Story

Accident Brasov: Un camion s-a rasturnat si a rupt o conducta de gaz

Next Story

Brasov: Jignit de taximetristi in Gara. „M-am simtit umilit doar pentru ca am vrut acel afurisit de bon fiscal, despre care ni se tot recomanda de la ANAF sa-l cerem”