Brasov: Parasit de sotie, a vrut sa se arunce de pe stalp. Doi preoti au incercat si ei sa-l convinga sa coboare

Last Updated on iunie 10, 2015 Un tânăr de 28 de ani a pus Făgăraşul pe jar ieri, după ce a urcat pe un stâlp de lângă supermarketul aflat vis a vis de piaţa agroalimentară din oraş şi a ameninţat că se va arunca.

qqq

 

Potrivit bzf.ro, bărbatul a fost părăsit de soţie, cu care are şi un copil de trei ani. La faţa locului au ajuns echipaje ale pompierilor, poliţiei, ambulanţei, însă pentru o vreme protestatarul nu a lăsat pe nimeni să se apropie. În ajutorul salvatorilor au venit şi doi preoţi care au încercat să-l convingă pe tânăr să coboare de pe stâlpul din beton.

Bărbatul, pe nume Cristi, este din Timişoara şi este căsătorit cu o femeie din Făgăraş, Alexandra. Se pare că au avut nişte certuri, în urma cărora soţia i-a spus că îl părăseşte, iar imediat după aceea, bărbatul a urcat pe stâlp, ameninţând că o să se arunce. (sursa: bzb.ro)

Printre cei care au încercat să-l înduplece să coboare de pe stâlp s-a aflat şi soţia lui. După aproape o oră de negociere cu un specialist de la Braşov, tânărul care a ameninţat că se va omorî, a coborât de pe stâlp.

Previous Story

Accidente Brasov: 2 pietoni loviti in doua incidente separate

Next Story

Guvernul refuza sa dea teren pentru Aeroportul Brasov pe motiv de … „prelungire a termenului” si „modificare a termenului”. Senatul va dezbate doar la toamna propunerea Brasovului