Accidente Brasov: 2 pietoni loviti in doua incidente separate

Last Updated on iunie 9, 2015 Doi pietoni au ajuns la spital, după ce au fost accidentaţi de maşini, luni, în timp ce traversau Bulevardul Gării, respectiv strada Crişana din Braşov prin locuri nepermise.

Primul accident a avut loc în jurul orelor 6.30. „Un gălățean de 26 de ani s-a angajat în traversarea neregulamentară a Bulevardului Gării, din Brașov, moment în care a fost surprins şi accidentat ușor de către un autoturism care circula regulamentar”, a precizat comisar-şef Ion Necşulescu, reprezentant al IJP Braşov, citat de mytex.ro.

Al doilea eveniment rutier a avut loc în jurul prânzului, când un bătrân de 82 de ani, din Braşov, a fost lovit de o maşină pe strada Crişana.

Ca şi prima victimă, octogenarul a vrut să traverseze prin loc nepermis şi nu s-a asigurat corepunzător. Din nefericire, braşoveanul a suferit leziuni grave. În ambele cazuri, cercetările sunt continuate la Poliţia Municipiului Braşov – Biroul Rutier.

Previous Story

Caldura sufocanta de la Brasov nu este canicula pentru angajati deoarece ITM se raporteaza la temperatura transmisa de Centrul Meteorologic Regional de la Sibiu

Next Story

Brasov: Parasit de sotie, a vrut sa se arunce de pe stalp. Doi preoti au incercat si ei sa-l convinga sa coboare