Brasov: Soferul beat care a spulberat o gravida pe trecerea de pietoni a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Ai putere sa-i transmiti un mesaj criminalului?

Last Updated on mai 21, 2015

Şoferul care a accidentat o femeie însărcinată pe o trecere de pietoni din localitatea Cristian, judeţul Braşov, a fost arestat preventiv, joi, în timp ce bebeluşul născut prin cezariană de urgenţă a murit la spital, după trei zile.

Şoferul care a provocat accidentul din localitatea Cristian, Liviu Gheorghe Neculicioiu, s-a prezentat, joi, în jurul orei 12.30, la Judecătoria Braşov, însoţit de un avocat. El şi-a recunoscut vina atât în faţa jurnaliştilor, înainte de a intra în sala de judecată, cât şi în faţa magistraţilor care au judecat propunerea de arestare preventivă făcută pe numele său.

foto: Monitorul Expres
foto: Monitorul Expres

Instanţa a admis propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile făcută de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov, dar avocatul bărbatului, Georgeta Băncilă, a spus că a contestat decizia în sală.

“Atitudinea lui în faţa instanţei a fost una corectă, spun eu, şi de regret profund. O atitudine nesperat de bună. A recunoscut încă de la început, din seara aceea”, a spus Băncilă, citată de romanialibera.ro.

În prezent, Neculicioiu este cercetat pentru conducerea unui autovehicul în timp ce se afla sub influenţa alcoolului, însă încadrarea juridică s-a putea schimba după ce bebeluşul femeii accidentate, născut de urgenţă prin cezariană, a murit, în noaptea de miercuri spre joi, la Maternitatea Braşov.

Accidentul a avut loc, luni, în jurul orei 12.00, pe DN 73, în localitatea Cristian, unde femeia, în vârstă de 26 de ani şi însărcinată în opt luni, traversa strada pe trecerea de pietoni, alături de soţul său, paramedic la SMURD Braşov.

Previous Story

Brasov: Cladirea Postei din centrul orasului a devenit pericol public

Next Story

Brasov: Oua rosii, pasca si coliva, tratatie pentru militarii americani