Mall-ul Coresi Brasov: PROBLEME la zona de restaurante si la cinema. Firmele suspectate de nereguli risca SUSPENDAREA activitatii

Last Updated on aprilie 27, 2015 Inspectorii OPC au găsit veselă nedezinfectată, cântare neavizate metrologic şi tarife neafişate, anunta rttbrasov.ro.

La unele din magazinele de tip fast-food din zona de alimentaţie publică a mall-ului Coresi din Braşov, inspectorii OPC au identificat câteva probleme.

Angajaţii nu foloseau dezinfectanţi pentru veselă, ci doar detergenţi, iar cântarele nu erau avizate metrologic. În plus, nu erau realizate grafice de temperatură şi nu exista un depozit special în care să fie depusă materia primă.

Costuri suplimentare pentru filmele 3 D

Şi în zona de entertainment au fost depistate nereguli. Deşi nu este trecut în pliantul cu tarifele pentru fiecare film, spectatorii sunt obligaţi să plătească un cost suplimentar de trei lei pentru ochelarii speciali 3 D.

Câţiva braşoveni s-au plâns de acest lucru iar inspectorii OPC au verificat agentul economic, care conform legislaţiei, trebuie să afişeze costul final.

Responsabilii se scuză şi spun că îşi informează clienţii la intrarea în cinema.

„Clienţii sunt informaţi de fiecare dată când intră în sala de 3 D că trebuie să-şi achiziţioneze şi ochelarii”, a precizat luni, reprezentantul cinematografului. Firmele suspectate de nereguli riscă amenzi de până la 50.000 lei, suspendarea activităţii şi retragerea produselor neconforme.

Previous Story

Brasov: Un profesor de Religie le-a distribuit elevilor brosura Homosexualitatea: propaganda a degenerarii umane

Next Story

Traditionalul cartof braşovean este pe cale de disparitie