FC Brasov. Negocieri cu Talnar si Sumudica dupa demisia lui Lokica. Crezi ca va retrograda Brasovul?

Last Updated on aprilie 13, 2015 Antrenorul croat Vjekoslav Lokica şi-a încetat contractul cu FC Braşov după o discuţie avută cu patronul Ioan Neculaie, la finalul partidei jucată duminică, pe teren propriu, scor 0-1 în faţa celor de la FC Botoşani.

“Este adevărat, am avut o discuţie cu patronul Ioan Neculaie şi am decis că este mai bine să rupem înţelegerea. Consider că este mai bine pentru echipă aşa, este nevoie de un şoc pentru ca jocul să meargă altfel. Eu am avut şi mult ghinion, dar acum nu mai contează, asta este situaţia.

Sper din suflet ca FC Braşov să se salveze de la retrogradare pentru că merită să joace în continuare în liga I”, a declarat Lokica la conferinţa de presă.

Imediat după plecarea lui Lokica de la FC Brașov, Ioan Neculaie și Constantin Zotta au început să caute un antrenor capabil să scoată echipa din criză, anunta Monitorul Expres.

Primul tehnician contactat de oficialii lui FC Brașov a fost Cornel Țălnar, care a cerut timp de gîndire pînă luni dimineața. Un alt antrenor contactat de șefii lui FC Brașov a fost Marius Șumudică, cel care se află în discuții avansate și cu cei de la Rapid.

Ambii nu au dorit să dea un răspuns imediat pentru că se tem de problemele cu care se confruntă clubul brașovean. Mai mult, jucătorii sînt pur și simplu dărîmați atît din punct de vedere fizic cît și psihic. Cel mai probabil, antrenamentul de luni al echipei va fi condus de Laszlo Balint.

Previous Story

Video Brasov: Mii de brasovenii au luat Lumina. Bisericile au fost neincapatoare

Next Story

Legendele Brasovului: „Ruşcuţa“ si „Laleaua pestriţă“