De ce nu da Guvernul bani pentru Aeroportul Brasov? La ei, aeroportul figureaza … DESCHIS

Last Updated on aprilie 20, 2015 În Master Planul de Transport trimis comisiei europene spre avizare arată că aeroportul de la Braşov este deschis. Asta dacă aleşii nu au uitat în ce an suntem.

Un paragraf arată că aeroportul este deja funcţional.

„S-a început, de asemenea, construcţia noului aeroport internaţional Braşov-Ghimbav. Noua pistă, destinată să primească aeronave de cursă de dimensiuni medii va avea o lungime de 2.820 m şi 45 de metri lăţime.

 

Deschiderea aeroportului este de natură să sporească potenţialul de investiţii în zonă, în special în industria turismului, precum şi noi oportunităţi de dezvoltare pentru companiile mici şi mijlocii.

Aeroportul este programat să se deschidă la sfârşitul anului 2014/începutul anului 2015”, se arată în masterplanul de transport citat de bizbrasov.ro si preluat de adevarul.ro.

Pe teren situaţia stă altfel. Pista de 17 milioane de euro este gata, dar nu sunt bani pentru terminaliul care va costa 30 de milioane de euro. Toată lumea, inclusiv premierul Victor Ponta anunţă srpijin pentru aeroport, dar în realitate nu se mişcă nimic.

PS: Vezi aici cum a fost duminica la Parada Junilor Brasoveni 🙂

Parada Junilor Brasoveni #brasov

Posted by Brasov cel mai frumos oras din Romania on Sunday, April 19, 2015

Previous Story

Junii Brasovului ies duminica la parada calare indiferent de vreme. Vezi aici orarul si traseul:

Next Story

Brasov: Accident cu 6 victime, printre care o femeie insarcinata. Vezi aici Galerie foto: