Brasov: Accident cu 6 victime, printre care o femeie insarcinata. Vezi aici Galerie foto:

Last Updated on aprilie 20, 2015 O tânără în vârstă de 26 de ani, însărcinată, se numără printre victimele accidentului produs în jurul orelor 22.00, pe strada Traian din Brașov.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Brașov, cpt. Ciprian Sfreja, femeia a suferit traumatism cranio-cerebral și traumatism la unul dintre picioare. Alte două persoane au suferit fracturi deschise la nivelul picioarelor. În total, s-au înregistrat șase victime – patru bărbați și două femei cu vârste cuprinse între 26 și 40 de ani, conform sursei citate.

„Două dintre persoane descărcau bagajele din portbagajul unei mașini, moment în care au fost lovite de un autoturism ricoșat în urma accidentului.

S-a intervenit cu un echipaj de descarcerare pentru eliberarea piciorului uneia dintre persoanele care descărca bagajul.

Au mai intervenit trei echipaje SMURD și trei ambulanțe, pentru acordarea primului ajutor medical și transportul persoanelor rănite la spital”, a explicat reprezentantul ISU Brașov pentru Transilvania Expres.

Previous Story

De ce nu da Guvernul bani pentru Aeroportul Brasov? La ei, aeroportul figureaza … DESCHIS

Next Story

(Video) Junii Brasovului au facut spectacol pe strazile orasului