Brasov: Astazi se inaugureaza parcul cu avioane pentru copii

Last Updated on decembrie 5, 2014

Vineri, 05.12, ora 12.00, primarul George Scripcaru si directorul general al Premium Aerotec, d-nul Hans-Joachim von Wurmb, vor inaugura locul de joaca aerospatial din Parcul Magnolia (Centrul Civic), realizat in urma parteneriatului dintre Municipalitate si compania Premium Aerotec.

tete
foto: brasovevents.ro

Elementul central al locului de joacă este un avion de 20 de metri lungime şi 15 metri lăţime, la nivelul aripilor. În partea din spate a navei centrale, copiii se vor putea căţăra pe un perete special, care reprezintă şi una dintre căile de acces în avion, alături de scări şi de un tobogan închis de 15 metri. Alţi doi pereţi de căţărare vor fi amenajaţi la nivelul aripilor.

Podelele din interiorul avionului vor avea forma unor podeţe din lemn, care trebuie să dea senzaţia de mişcare. În jurul avionului va exista şi o „pistă“ din material cauciucat.

Un alt element din locul de joacă va fi un turn de control cu tobogan, în care copiii vor urca fie pe scări, fie pe un panou pe care se vor putea căţăra cu ajutorul unei frînghii. Alte două tobogane – unul descoperit şi unul acoperit – vor porni din corpul unei rachete.

Previous Story

Brasov: Centrul Rasnovului se transforma intr-un mic „Jurassic Park”, pe timpul sarbatorilor

Next Story

Amintiri din Brasov: Strada Republicii pe la 1900