Brasov: Centrul Rasnovului se transforma intr-un mic „Jurassic Park”, pe timpul sarbatorilor

Last Updated on decembrie 5, 2014

Centrul Râşnovului se va transforma într-un tărâm de magic începând de sâmbătă, 6 decembrie, anunta bzb.ro. Alături de Moş Crăciun, în parcul care va fi special amenajat de sărbători în Piaţa Unirii vor poposi şi o parte dintre dinozaurii care au sosit deja în parcul cu animale preistorice care este în curs de amenajare în apropierea Cetăţii şi care va fi deschis publicului în luna aprilie a anului viitor.

444

Dinozauri în mărime naturală
Parcul lui Moş Crăciun din centrul Râşnovului va fi un mic „Jurassic Park” pe perioada sărbătorilor de iarnă. În total, vor fi aduse aici şase specii de dinozauri, dintre cele 46 de exemplare care vor popula Dinoparc-ul de la Râşnov.
Printre speciile de dinozauri care vor ajunge în centru se numără cel mai mare dinozaur de pradă care a existat pe pământ, Tiranozaurul T-Rex (paleontologii au estimat lungimea acestui dinozaur ca fiind de 14 m, înălţimea coapselor de 6 m şi greutatea de 7-10 tone), Panoplosaurus (dinozaur erbivor asemănător unui taur cu o lungime cuprinsă între 4,5 şi 7 m, o înălţime de 1,5 m şi greutatea de 3,5 tone, al cărui cap era protejat de placi osoase de forma triunghiulară),
Previous Story

Amintiri din Brasov: Piata Sfatului cu vedere spre Republicii, anii ’80

Next Story

Brasov: Astazi se inaugureaza parcul cu avioane pentru copii