Un bebelus de 4 luni, in cursa „Brasov Heroes“

Last Updated on octombrie 21, 2014

320 de alergători s-au regăsit la startul cursei cu obstacole „Braşov Heroes“, pentru a susţine financiar, prin taxa de înscriere şi prin mobilizarea suporterilor lor, 13 proiecte comunitare din Braşov. Dintre aceştia, 170 au fost alergători individuali. La start s-au aflat, de asemenea, 12 echipe formate în total din 50 de alergători şi 40 de familii, avînd în total 100 de „sportivi de duminică“, dornici să susţină proiectele ONG-urilor braşovene. Concurenţii au fost atît alergători experimentaţi, printre care Andrei Roşu, intrat în Cartea Recordurilor pentru cele „7 maratoane pe 7 continente“, cît şi amatori, vîrsta celui mai mic participant fiind de numai 4 luni. Bebeluşul a intrat însă în competiţie în braţele mamei sale.
Cursa cu obstacole „Braşov Heroes“ a fost organizată duminică de Grupul de iniţiativă al Fundaţiei Comunitare Braşov, în parteneriat cu Primăria Braşov, ca mecanism de mobilizare de resurse pentru rezolvarea unor nevoi identificate de ONG-urile locale.

bebelus-bv

13.000 de lei pentru susţinerea cauzelor sociale din Braşov

Din taxa de participare la cursa cu obstacole „Braşov Heroes“ s-au strîns în final 13.000 lei, la care s-au adăugat 26.000 lei din sponsorizările primite de la cele 10 companii partenere ale organizatorilor. Alergătorul care a reuşit să mobilizeze cea mai mare sumă, convingîndu-şi susţinătorii să doneze, este Robert Cadar, un participant care a decis să susţină cauza Fundaţiei Rafael Codlea. În schimb, cea mai mare donaţie individuală înregistrată pe platforma Braşov Heroes, în valoare de 500 lei, a mers către o cauză educaţională a Fundaţiei Jules Verne care încurajează copiii să se joace în aer liber şi să limiteze timpul petrecut în faţa dispozitivelor electronice. (sursa: monitorulexpres.ro)

Previous Story

Brasov: Biletul de autobuz digitalizat va deveni realitate de anul viitor

Next Story

Brasov: Refac traseul eliberării Transilvaniei de Nord-Vest