Brasov: 40 de aparate de fitness vor fi montate incepand de astazi in alte noua parcuri din oras

Last Updated on august 27, 2014

Tinând cont că tot mai mulţi braşoveni au dorit să facă mişcare ca la sală în aer liber, dar şi gratuit, Primăria a decis să investească peste 200.000 de lei pentru montarea de astfel de aparate şi în alte zone din oraş.

parc

40 de aparate de fitness vor fi montate începând de astăzi în alte nouă cartiere ale Braşovului. Acestea sunt asemănătoare celor deja existente în marile parcuri din oraş şi vor fi amplasate în parcurile Trandafirilor, Dima (lângă Colegiul Naţional Şaguna), Berzei, Bartolomeu şi în parcul de lângă noul Palat al Copiilor de pe strada Apollo, între Sala Sporturilor şi Bazinul Olimpic, în locul de joacă pentru copii din Timiş-Triaj (capăt linie RAT), pe Bulevardul Ştefan cel Mare I (zona din apropierea Bd-ului Saturn), şi la locul de joacă de pe Mierlei. (sursa: bzb.ro)

„Am pornit acest program cu un proiect pilot, în Parcul Tractorul, pentru a oferi braşovenilor posibilitatea de a face exerciţii în aer liber. Am constatat că a fost foarte bine primit, la început de pensionari, iar apoi de familiile care ies în parc cu copiii. Părinţii, mai ales mamele, au ocazia de a exersa în timp ce îşi supraveghează copiii la locurile de joacă. În timp, am extins aceste amenajări şi în parcul Nicolae Titulescu, în Centrul Civic, în Parcul Noua şi pe Aleea De sub Tâmpa. Pentru că aceste aparate au avut succes şi pentru că am primit şi alte solicitări din partea cetăţenilor, am decis să montăm astfel de echipamente şi în alte zone ale oraşului. Este încă o etapă din programul municipalităţii de a sprijini sportul de masă şi a crea cele mai bune condiţii pentru ca braşovenii să facă mişcare în aer liber”, a explicat primarul George Scripcaru.

Previous Story

Maternitatea Brasov nu mai are vaccin impotriva hepatitei B pentru bebelusi

Next Story

Noul Orient Express, Budapesta – Teheran, va opri si la Brasov