Brasov: FELICITARI! Singurul 10 curat de la Bacalaureat a fost luat de Lorena Budulan de la Colegiul National „Andrei Saguna“

Last Updated on iulie 8, 2014

Lorena Budulan a ales Colegiul Naţional Andrei Şaguna când a intrat in clasa a V-a. Este cea bună şcoală din Braşov şi figurează în top zece naţional. „Am ales Şaguna în gimnaziu la îndrumarea părinţilor. După cei patru ani m-am convins că este cea mai bună şcoală din Braşov şi am decis că vor urma aici şi cei patru ani de liceu“, povesteşte eleva.

eleva

Nu a fost niciodată preocupată să aibă 10.00 pe linie. În cei patru anii de liceu a avut media generală 9.00. A vrut însă să înveţe cât mai mult. Media de la Bacalaureat a surprins-o puţin. „M-am pregătit mai mult în ultimul an. Nu mi s-a părut foarte greu la Bacalaureat. Dacă la matematică şi la informatică eram sigură că o să iau nota maximă, la română am fost puţin surprinsă. Nu poţi fii niciodată sigur la limba română, deoarece este o materie puţin subiectivă. Am fost foarte bucuroasă să am luat 10.00 curat, mă simt mândră de acest lucru. Îmi doresc însă foarte mult să intru la facultate, mai mult decât mi-am dorit un 10.00 la Bacalaureat“, a mai spus Lorena Budulan. (sursa: adevarul.ro)

Chiar dacă în liceu a studiat matematică-informatică nu se va îndrepta către o universitate de profil. Nu va pleca nici în străinătate, deşi ar fi multe universităţi care ar dori să o aibă studentă. Îşi doreşte mult să devină designer vestimentar. „În paralele cu liceul am studiat trei ani şi la Şcoala Populară de Artă din Braşov. Vreau să merg la Facultatea de Arte din Bucureşti, la design verstimentar. Îmi doresc mult să devin creator de modă. Desenul este cea mai mare pasiune a mea“, mai spune tânăra.

Previous Story

Brasov: Internet gratuit in autobuzele RAT, peste doua saptamani

Next Story

BBC: Transfagarasanul, intre cele mai riscante sosele din lume