Brasov: Internet gratuit in autobuzele RAT, peste doua saptamani

Last Updated on iulie 8, 2014

În aproximativ două săptămâni, călătorii care vor circula pe cele mai solicitate linii ale RAT Braşov vor avea parte de internet gratuit. În timp, a anunţat primarul Braşovului, George Scripcaru, toate mijloacele de transport în comun (aproximativ 250) vor fi dotate cu echipamente WIFI care vor permite oricărui utilizator al unui dispozitiv mobil (telefon inteligent, tableta, etc.) să se poată conecta gratuit la internet în autobuz. 

rat

Viteza de navigare va fi de 21 Mbps permiţând navigare pe internet (căutare adrese, locaţii de vizitat, obiective turistice, destinaţii etc.), acces şi postare informaţii pe reţele de socializare şi de consultare a poştei electronice. 

Primăria Municipiului Braşov a încheiat pentru acest proiect un parteneriat cu un furnizor privat de servicii şi va plăti un tarif de 3 euro/mijloc de transport/lună. (sursa: Transilvania Expres)

„Aceste echipamente sunt instalate fără ca autobuzele să fie retrase din trafic. În primă fază, vom acoperi cele mai circulate trasee, urmând ca, în timp, să acoperim toată reţeaua de transport în comun din oraş”, a mai spus primarul. 

Previous Story

Frumoase foc brasovencele care au participat la Skirtbike 2014 :)

Next Story

Brasov: FELICITARI! Singurul 10 curat de la Bacalaureat a fost luat de Lorena Budulan de la Colegiul National „Andrei Saguna“