Brasov: Accident grav pe Calea Bucuresti! Patru masini au fost avariate

Last Updated on iulie 18, 2014

Accident rutier cu două victime transportate la spital şi cu patru maşini avariate! Asta a produs un şofer care, potrivit martorilor, era băut. Bărbatul se deplasa în jurul orelor 11.30 cu o maşină de teren pe Calea Bucureşti, dinspre Spitalul Judeţean Braşov către giratoriul de la intersecţia cu str. Toamnei şi str. Zizinului, când a lovit maşina unei şoferiţe şi a proiectat-o în două autoturisme parcate regulamentar pe partea dreaptă a sensului de mers.

33

Din nefericire, un bărbat care se afla lângă unul dintre autovehiculele parcate (se pare că umbla în portbagaj), a fost accidentat grav. Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Braşov, lt. Ciprian Sfreja, omul a fost transportat la spital în stare de inconştienţă, cu traumatism cranio-facial.

11

(foto: )

Mai mult, după ce a proiectat autoturismul Volkwagen Passat în maşinile parcate, bărbatul care a provocat accidentul a intrat într-un alt autovehicul, marca Dacia Logan, la volanul căruia se afla tot o femeie. Aceasta a suferit traumatism cranio-cerebral, aşa că medicii de pe ambulanţă au dus-o la spital. Şoferiţa era conştientă.

222

 (sursa: mytex.ro)

Conducătoarea Volkswagen-ului Passat ne-a povestit că puţin înainte de acest accident cumplit, bărbatul provocase un alt accident, în apropierea spitalului şi că era s-o buşească şi atunci. Femeia a trecut prin clipe cumplite, mai ales că în maşină îl avea pe băieţelul ei în vârstă de 2 ani şi 6 luni. 

Previous Story

Sacelenii ii invita pe brasoveni in week-end la Sarbatoarea Mocanească „Sântilia”

Next Story

Brasov: Rezervatia Libearty a ajuns la 81 de ursi recuperati din captivitate