Mai multe scoli din Brasov vor intra in reparatii

Last Updated on iunie 2, 2014

Consilierii locali braşoveni au adop­tat în şedinţa de vineri proiectele de ho­tărâre privind aprobarea indica­torilor-tehnico eco­nomici aferenţi lu­crărilor ce se vor efectua la şase uni­tăţi şcolare din Braşov.

cnab

 Astfel, la Şcoala Profesională Kronstadt se va reamenaja atelierul, investiţie estima­tă la 2,913 milioane de lei, pentru Colegiul Nicolae Titu­lescu a fost aprobată suma de 596.470 de lei, necesară reabilitării sistemul de în­călzire a corpului A şi racordării aces­tuia la sistemul cen­tralizat. De ase­me­nea, la Colegiul Na­ţional Economic „Andrei Bâr­seanu” se va realiza reabilitarea ener­getică a corpului A, investiţie esti­ma­tă la 1,29 milioane de lei, iar la Co­le­giul Tehnic „Remus Ră­duleţ” se va efectua reablitarea termică a Corpului B, investiţie pentru care a fost apro­bată suma de 1,5 milioane de lei. ( sursa: brasovultau.ro)

Tot în şedinţa de plen de vineri s-a aprobat suma de 602.820 lei pentru reabilitarea termică a Şcolii Gim­naziale nr. 9 şi 5,09 milioane de lei pentru efectuarea repraţiilor capitale la corpul A al Şcolii Gimnaziale nr. 12.

Previous Story

Brasov: Primarul isi asuma public construirea locuintelor pentru tineri

Next Story

200 de brasoveni au alergat la Crosul Casiopeea