200 de brasoveni au alergat la Crosul Casiopeea

Last Updated on iunie 2, 2014

În ciuda unei vremi potrivnice, cei mai optimişti şi solidari dintre braşoveni s-au mobilizat sambata  împotriva cancerului la sân, participând la Marşul şi crosul Casiopeea, organizat de Asociaţia Casiopeea pe aleile de sub Tâmpa.Celor 200 de participanţi – adulţi şi copii li s-au alăturat fosta campioana mondială Corina Ungureanu.

crosul

Fiecare adult înscris a achitat o taxă de participare, învaloare de 40 de lei, reprezentând o donație, iar copiii si adolescentii au facut o donatie de 1 pana la 5 lei, respectiv 15 lei. Fondurile strânse în urma acestei acțiuni vor fi direcționate în totalitate către achiziționarea de proteze mamare, ce vor fi dăruite unor femeicare au suferit o mastectomie.Câștigătorii curselor au primit premii constând în produse și vouchere oferite de sponsorii evenimentului. ( sursa: brasovultau.ro)


Marșul și Crosul Casiopeea se organizează anual pentru ajutorarea directă a femeilor diagnosticate cu cancer mamar. Aşadar, fiecare înscris contribuie la îmbunătăţirea vieții beneficiarelor.In urma editiei de anul trecut a Marsului si Crosului Casiopeea din Brasov au fost donate 250 de proteze mamare. Cea de-a treia ediţie a Marşului şi crosului Casiopeea din Braşov a fost organizată de Asociaţia Casiopeea alături de asociatia Glasul Prieteniei, cu sprijinul Primăriei Braşov şi în parteneriat cu Alianţa Franceză din Braşov şi Comitetul Olimpic şi Sportiv Roman.

Previous Story

Mai multe scoli din Brasov vor intra in reparatii

Next Story

Brasovenii de la Sergiana se pregatesc sa atace piata Germaniei cu mezeluri