RAT Brasov prelungeste orarul de circulatie a sase linii in Noaptea Muzeelor. Si programul caselor de bilete

Last Updated on mai 16, 2014

Regia Autonomă de Transport (RAT) Braşov aduce la cunoştinţa călătorilor faptul că sâmbătă, 17 mai 2014, cu ocazia desfăşurării evenimentului „Noaptea Muzeelor”, va prelungi orarul de circulaţie a şase linii de transport până la ora 24.00.

     Astfel, în intervalul orar 22.00 – 24,00, autobuzele de pe liniile 1, 5, 6, 17 şi 31 vor circula după un program special, cu o frecvenţă a trecerilor prin staţii de 15 minute. În ceea ce priveşte linia 2, în intervalul orar menţionat, frecvenţa trecerilor prin staţii va fi de 20 de minute. Orarele speciale de circulaţie vor fi afişate pe site-ul Regiei, respectiv www.ratbv.ro, pe pagina oficială de Facebook, https://www.facebook.com/rat.brasov.3 şi în staţii.

      „Venim în acest fel atât în întâmpinarea solicitărilor organizatorilor acestui eveniment cultural important pentru comunitatea braşoveană, dar şi în sprijinul călătorilor care doresc să viziteze muzeele deschise. Am identificat şase linii de transport care vor circula după un program special, asigurând astfel legătura dintre locaţia instituţiilor de cultură şi toate zonele importante ale oraşului. Să transformăm această oportunitate într-o nouă atitudine faţă de valorile culturale braşovene! Şi noi vă punem în mişcare”, a declarat directorul general al RAT Braşov, ing. Cristian Radu.

     Ultimele plecări în cursă ale autobuzelor de pe liniile 1, 2, 6, 17 şi 31 vor avea loc la ora 24.00, din capătul de linie „Livada Poştei”. În ceea ce priveşte linia 5, ultimele plecări se vor produce la ora 23.45 din capătul de linie „Municipal” şi 24.00 din „Roman”.

      De asemenea, RAT Braşov va prelungi şi programul punctelor de vânzare a biletelor până la ora 23.45, pentru casieriile situate în staţiile Saturn, Gemenii, Triaj, Şcoala 20, Spitalul Judeţean, Noua şi Municipal. Punctul de vânzare din Livada Poştei va fi deschis până la ora 24.00.

Previous Story

Brasovul si Basarabenii, expozitie in Piata Sfatului

Next Story

Bate azi Brasovul pe „U” Cluj? Talnar: Jucatorii vor da totul pe teren pentru salvare