Bate azi Brasovul pe „U” Cluj? Talnar: Jucatorii vor da totul pe teren pentru salvare

Last Updated on mai 16, 2014

Într-o conferinţă de presă organizată ieri la Stadionul Tineretului, antrenorul “stegarilor” a precizat că meciul contra Universităţii Cluj va fi unul pe viaţă şi pe moarte, aproape egal cu salvarea de la retrogradare.

brasov

 “Nu s-a pus în niciun moment problema ca jucătorii să nu se prezinte la joc, aşa cum s-a speculat. Sunt convins că se vor mobiliza și vor câștiga meciul cu U Cluj pentru a ieși din zona retrogdarării. Părerea mea este că o victorie contra “şepcilor roşii” ne asigură rămânerea pe prima scenă în proporţie de 95 la sută.  Până acum, meciurile noastre erau finale, dar mâine seară va fi mai mult decât atât, vom juca o partidă de ‘a fi sau a nu fi’. Suntem obligați să-i batem pe clujeni, și toţi băieții noştri care vor intra vor da totul pe teren pentru a realiza acest lucru !”, a declarat Corel Ţălnar.

Partida dintre FC Braşov şi Universitatea Cluj se va juca vineri, de la ora 19.30 si va fi transmisa in direct de Digi 1. Tot atunci vor începe şi meciurile Dinamo – Săgeata şi Oţelul – Viitorul, ambele cu implicaţii serioase în zona retrogradării.

Previous Story

RAT Brasov prelungeste orarul de circulatie a sase linii in Noaptea Muzeelor. Si programul caselor de bilete

Next Story

Brasov: Vieni al “Festival Narcissus” Domenica 18 maggio a vedere, la signora Pressi di Sercaia. VISUALIZZA essa Programma qui