Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/brasovromania/public_html/wp-content/themes/fox/inc/admin/import.php on line 394
Brasov: Accident grav intr-un autobuz RAT! O pasagera si-a spart capul

Brasov: Accident grav intr-un autobuz RAT! O pasagera si-a spart capul

Last Updated on aprilie 15, 2014

Un incident grav a avut loc, ieri-dimineaţă, într-un autobuz de pe linia 50, Livada Poştei – Pe Tocile. O femeie în vârstă de 75 de ani, pasageră în autobuz, a avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce a căzut în mijlocul de transport în comun şi s-a lovit la cap. Accidentul s-a produs în jurul orelor 9.30.

rat

Braşoveanca a urcat în autobuz la staţia „Star” şi se ţinea de o bară, pentru a se aşeza pe un scaun, când şoferul a pus frână brusc, la câţiva metri distanţă de staţie, iar bătrâna s-a dezechilibrat şi a căzut cu spatele pe scări, dând cu capul de uşi. Câţiva bărbaţi care se aflau în autobuz i-au sărit în ajutor şi au ridicat-o, apoi au aşezat-o pe scaun şi i-au cerut şoferului să tragă pe dreapta şi să sune la 112. Conducătorul auto a făcut întocmai, iar la faţa locului s-a deplasat un echipaj SMURD şi unul de Poliţie, pentru cercetări.

Totodată, în urma accidentului, Regia Autonomă de Transport (RAT) Braşov a deschis propria anchetă, după cum ne-a relatat purtătorul de cuvânt al instituţiei, Silviu Ştefan: „Independent de ancheta celor de la Poliţie, s-a deschis o anchetă administrativă şi se vor stabili împrejurările exacte în care s-a produs nefericitul eveniment. În funcţie de rezultatele anchetei şi de concluziile Poliţiei, se vor lua măsurile care se impun”. (Transilvania Expres)

Accident similar

Din nefericire, nu este primul caz de acest gen, după cum s-au plâns călătorii. La un altul am asistat în urmă cu aproximativ două luni, când o altă bătrână a căzut între trotuar şi autobuz, după ce a alunecat de pe scara mijloculului de transport în comun (tot pe ruta Livada Poştei – Pe Tocile). Bătrâna a fost la un pas să-şi spargă capul de bordură, iar şoferul nici măcar nu a ajutat la ridicarea femeii. Din contră, bărbatul s-a luat de călători, întrucât au ridicat-o şi au aşezat-o în autobuz. Nemulţumirea lui era că ar fi putut rămâne singur cu bătrâna, în Piaţa Unirii, şi că nu ar fi putut s-o dea jos din autobuz (în condiţiile în care femeia nu cântarea mai mult de 40 de kilograme şi se ţinea pe picioare).

Previous Story

Brasov:Mallul Unirea Shopping Center – profit direct de 11 milioane de lei anul trecut

Next Story

Brasov: Locurile de parcare s-au dat ca painea calda!