(Video) Un brasovean a inventat tastatura care te transforma intr-un maestru Photoshop si Corel

Last Updated on februarie 18, 2014

Un braşovean a inventat o tastatură menită să uşureze munca celor care folosesc frecvent programele de editare foto/video ale Adobe sau Corel.

Sorin Neica a apelat la platforma de crowdfunding Kickstarter pentru a-şi scoate tastatura Shorcut-S pe piaţă.

Tastatura are 319 tastate care înlocuiesc combinaţiile folosite în Photoshop sau alte programe pentru a îndeplini anumite acţiuni.

Realizarea prototipului a durat 18 luni, povesteşte Neica în clipul de prezentare, iar grosimea tastaturii este de numai 8 milimetri.

Versiunea de bază are tastele optimizate pentru lucrul în programul Photoshop, însă utilizatorii pot achiziţiona un layout diferit pentru programul de editare preferat.

În total, cu ajutorul acestei tastaturi, utilizatorii vor putea îndeplini cu uşurinţă 372 de comenzi rapide şi vor avea la dispoziţie 20 de taste pe care le pot programa după bunul plac. Neica susţine că profesioniştii îşi vor putea face treaba cu 30% mai repede. (sursa: adevarul.ro)

Românul mai are la dispoziţie 42 de zile pentru a strânge aproximativ 160.000 de dolari.

Suma i-ar permite să înceapă producţia în masă a tastaturilor. Cei care oferă 89 de dolari pe Kickstarter vor primi o tastatură optimizată pentru Photoshop.

Previous Story

E oficial. In Brasov va avea loc selectia Nationala Eurovision

Next Story

(Video) Brasoveanca Luminita Gliga reprezinta Romania la celebra expozitie de pictura din primaria Londrei