E oficial. In Brasov va avea loc selectia Nationala Eurovision

Last Updated on februarie 18, 2014

Spectacolul pentru selecția reprezentantului României la Eurovision va avea loc pe 1 martie la Teatrul Sică Alexandrescu din Brașov, a informat luni, într-o conferință de presă, viceprimarul Adrian Atomei.

“O echipă de la TVR a fost săptămâna trecută la Brașov și a pus la punct toate detaliile pentru organizarea spectacolului. Sala care a fost în renovare de anul trecut nu este gata, nu are mocheta și scaunele puse, dar reprezentanții TVR au spus că este mai bine, pentru că vor monta ei niște gradene speciale pentru acest spectacol”, a spus viceprimarul.

eurovision-brasov

Deocamdată nu se știe exact cât va costa biletul de intrare și nici nu s-a estimat numărul spectatorilor.

Teatrul “Sică Alexandrescu” a intrat anul trecut în reabilitare totală, fiind îmbunătățit sistemul de sonorizare al sălii, scena, cabinele artiștilor, iar după preselecția Eurovision se vor schimba scaunele din sala de spectacol.

Viceprimarul a mai precizat luni că ușile pentru intrarea în sala mare a teatrului vor fi aduse din Spania, iar cortina din Austria, în urma licitațiilor făcute. (sursa: Agerpres)

După ce vor fi încheiate toate lucrările, sala va fi pusă la dispoziție pentru organizarea de evenimente culturale.
“Ne-am propus atât la teatrul Sică Alexandrescu, cât și la sala Patria să atragem tot mai multe evenimente culturale interne și internaționale, pentru că infrastructura permite acest lucru”, a spus Adrian Atomei.

Previous Story

După Doha, Simona Halep vrea sa „cucereasca” Dubai-ul!

Next Story

(Video) Un brasovean a inventat tastatura care te transforma intr-un maestru Photoshop si Corel