Handbal: Corona Brasov „ataca” play-off-ul cu maxima incredere

Last Updated on februarie 27, 2014

Bogdan Burcea, antrenorul echipei de handbal feminin Corona Braşov, a prezentat strategia formaţiei pentru perioada următoare, scopul fiind aducerea jucătoarelor în vârf de formă pentru Cupa României şi play-off-ul Ligii Naţionale. 

 „Cu Baia Mare, duminică, am avut un meci foarte greu. Am întâlnit o echipă valoroasă, iar presiunea publicului a fost mare. Am pregătit bine jocul, dar, din păcate, câteva inexactităţi pe final ne-au costat. Totuşi, sunt mulţumit de modul cum au luptat fetele şi de faptul că au crezut până la final că pot câştiga. Urmează ultimele trei etape, dar, de acum, tot ce contează este play-off-ul. Vor evolua sportivele care au jucat mai puţin, însă, normal, vom face tot ce putem pentru a câştiga pentru fanii noştri. Cu CSM Bucureşti, echipă care vine la Braşov cu surle şi trâmbiţe, va trebui să demonstrăm că în tur am pierdut puncte nemeritat. După meciul cu Zalău va urma o relaxare, un ciclu în care le vom scoate pe fete din formă. Apoi, vom urca în Poiana Braşov, unde vom începe pregătirea, planul fiind să le aducem pe handbaliste în vârf de formă pentru duelurile care contează cu adevărat în acest final de sezon”, a declarat Bogdan Burcea. (sursa: Transilvania Expres)

 „Trebuie să fim atenţi”

Aşa cum se ştie, în acest sezon, campiona şi formaţiile calificate în cupele europene se vor decide în urma unui play-off. În prima fază se vor împerechea locurile 1-6, 2-5, 3-4, câştigătoarele, care se vor decide în sistemul cel mai bun din trei meciuri, urmând să acceadă în faza finală, unde se va juca fiecare cu fiecare, tur-retur. Corona, care va încheia sezonul regulat pe poziţia a doua, se va duela cu ocupanta locului 5, probabil „U” Jolidon Cluj sau Dunărea Brăila.

„Prima fază a play-off-ului va fi mai grea decât cea de-a doua. Acolo va fi toată presiunea, întrucât, dacă pierdem, ieşim din obiectiv. Trebuie să fim foarte atenţi. Apoi, dacă vom accede în faza a doua, lucrurile vor sta altfel, presiunea nu va mai fi pe noi. Vom porni cu şanse egale în lupta pentru titlu”, a încheiat Bogdan Burcea.

Previous Story

Brasov: Reclama Vodafone a sustinut cresterea afacerilor grupului FlorideLux

Next Story

(Video) Primavara aduce la Brasov martisoare foarte dulci