Brasov: Reclama Vodafone a sustinut cresterea afacerilor grupului FlorideLux

Last Updated on februarie 27, 2014

Grupul FlorideLux.ro a inregistrat in 2013 o crestere cu 40% a cifrei de afaceri, sustinuta de investitiile realizate de companie, dar si de campania publicitara aVodafone. Astfel, afacerile au ajuns anul trecut la aproximativ 750.000 euro.

„2013 a fost unul provocarilor pentru noi. La inceputul anului trecut ne-am mutat sediul intr-un spatiu de peste 500 mp. Aici avem birourile, camera frigorifica, depozitul si un atelier cu peste 6 posturi de lucru permanente pentru floristi, iar spatiul ne permite inclusiv crearea de noi pozitii si posturi de munca”, declara Marius Dosinescu, CEO si fondator FlorideLux.ro.

Tot anul trecut, compania a deschis prima florarie din reteaua FlorideLux in Brasov si a semnat contractul pentru spatiul florariei din Cluj, care urmeaza sa fie deschisa in curand.

Un motor de crestere important a fost si campania publicitara realizata de operatorul telecomVodafone, in care floraria FlorideLux si reprezentantul sau, Marius Dosinescu, au fost actorii principali.

“Campania Vodafone de anul trecut, care a prezentat povestea si oamenii din spatele succesului FlorideLux, a fost principalul catalizator al cifrei de afaceri, generand o crestere imediata de peste 30%, fata de cea naturala estimata initial”, afirma Marius Dosinescu. (sursa: dailybusiness.ro)

In 2014, FlorideLux isi propune sa obtina o cifra de afaceri de pana la 1,2 milioane euro, obiectiv conditionat de puterea de cumparare a consumatorilor si de extinderea in sistem de franciza a florariilor FlorideLux.

Previous Story

Brasov: De Martisor, fa cadou o viata! Premiera in Romania

Next Story

Handbal: Corona Brasov „ataca” play-off-ul cu maxima incredere