(Video) Primavara aduce la Brasov martisoare foarte dulci

Last Updated on februarie 28, 2014

Ingenioşii cofetari au schimbat tradiţia pentru a îndulci braşovenii. Domnii îşi pot acum surprinde partenerele cu mărţişoare din marţipan şi pastă de zahăr.

Maestrul cofetar, Consuela Chiriţă, iubeşte primăvara şi de aceea a creat simboluri inedite ale anotimpului reînvierii naturii. Când am păşit în laborator am avut senzaţia că primăvara s-a născut acolo. Asta pentru că mărţişoarele ne-au invitat să ne ducem cu gândul la un nou început… dar de această dată dulce.

„Iubitorilor de dulciuri ne-am gândit să le creăm mărţişoare dulci, cu elemente care prevestesc venirea primăverii gărgăriţe, trifoi, potcoave, elemente aducătoare de noroc, ghiocei şi lăcrămioare, toate montate pe mici blazoane” a spus Consuela Chiriţă, maestru cofetar.

Consuela Chiriţă, cea care conduce echipa doamnelor talentate reuşeşte să facă minuni dulci. Ea a studiat patru sute de ore de design în arta decorării dulciurilor, în Statele Unite la French Culinary Institute, o şcoală de top renumită în New York. (sursa: brasovultau.ro)

Rând pe rând, figurinele prind forme. Domnii pretenţioşi se pot lăuda acum cu surprize de primăvară, ce ies din tipar.

Previous Story

Handbal: Corona Brasov „ataca” play-off-ul cu maxima incredere

Next Story

Moieciu de Sus, peisaj de basm