Brasov: Autobuze turcesti produse in Romania oferite Primariei

Last Updated on noiembrie 5, 2015

Foto: Andrei Paul, Primăria Municipiului Braşov
Foto: Andrei Paul, Primăria Municipiului Braşov

O delegaţie condusă de preşedintele Asociaţiei Oamenilor de Afaceri Turci din România (TIAD), Murat Demiray, din care a făcut parte şi consilierul comercial al Ambasadei Republicii Turcia la Bucureşti, dl Mukerrem Aksoy, precum şi reprezentanţi ai unei instituţii bancare, s-a întâlnit cu reprezentanţii municipalităţii, în vederea unei colaborări economice și culturale.

„A fost o primă vizită, de curtoazie, reprezentanţii delegaţiei transmiţându-ne că apreciază oraşul nostru şi   cunosc potenţialul Braşovului atât pe plan economic, cât şi social. De asemenea, Ambasada Turciei la Bucureşti va face demersuri în perioada următoare ca Braşovul să se unească cu un oraş din Turcia, posibil chiar Istanbulul”, a precizat viceprimarul Braşovului, Adina Durbacă, citat de bzb.ro.

[ads2]

O primă ofertă primită de la turci a fost cu privire la posibilitatea achiziţiei de către Regia Autonomă de Transport (RAT) Braşov a unor autobuze produse în România de către o companie turcească, care sunt foarte fiabile şi au un preţ accesibil.
Foto: Andrei Paul, Primăria Municipiului Braşov
Foto: Andrei Paul, Primăria Municipiului Braşov
Foto: Andrei Paul, Primăria Municipiului Braşov
Autobuzele de acest tip sunt construite în Ilfov şi au 12 metri lungime, podea coborâtă 100%, echipate cu motor Euro 6 de ultimă generaţie, adaptate persoanelor cu dizabilităţi şi utilate potrivit tuturor normelor şi standardelor Uniunii Europene. Acestea sunt produse de către compania  BMC Truck & Bus din Ilfov care a investit peste 16 milioane de euro în tot ceea ce presupune producţia şi comercializarea noului autobuz.
Previous Story

Brasovul va avea Targ de Craciun in Piata Sfatului cu 20 de casute

Next Story

Brasov: Piata de vechituri de la Roman se muta la Bartolomeu