Brasovul va avea Targ de Craciun in Piata Sfatului cu 20 de casute

Last Updated on noiembrie 5, 2015 vfvf

Brașovenii și turiștii care vor vizita orașul în această iarnă se pot bucura de Târgul de crăciun din Piața Sfatului. La acest târg vor fi amenajate 20 de căsuțe de lemn unde se vor comercializa produse alimentare și non-alimentare.

Din cele 20 de căsuţe, zece vor fi destinate comercializării produselor alimentare, pe categorii- dulciuri tradiţionale, produse din carne specifice sezonului, brînzeturi şi băuturi calde (ceai, vin fiert). Reprezentanţii Municipalităţii au ţinut să precizeze că, exceptînd băuturile calde, produsele alimentare comercializate în Piaţa Sfatului nu vor fi preparate la faţa locului, folosindu-se foc deschis.

Alte zece căsuţe de la Tîrgul de Crăciun al Braşovului vor fi oferite spre închiriere producătorilor care comercializează produse non-alimentare, de la ornamente şi decoraţiuni, la produse de artizanat specifice zonei Ţării Bîrsei, informează monitorulexpres.ro.

[ads2]

Vezi aici Video cu aprinderea Bradului de Crăciun de anul trecut:

„Ne adresăm nu comercianţilor terţi, ci producătorilor din zona noastră, pe care îi aşteptăm la acest tîrg de Crăciun. Începînd de săptămîna viitoare, aceştia pot depune deja solicitările de a ocupa una dintre cele 20 de căsuţe aduse de Regia Kronstadt. O comisie din care fac parte şi reprezentanţii de la Urbanism şi alte servicii ale Primăriei, dar şi reprezentanţi ai societăţii civile vor prelua aceste solicitări şi le vor selecta“, a spus managerul public al municipiului Braşov, Miklos Gantz.

Previous Story

Brasov: Primarul din Bran ARESTAT. A fost prins in flagrant luand mita

Next Story

Brasov: Autobuze turcesti produse in Romania oferite Primariei