O familie de români a plătit 84.000 de euro pentru o vacanță de 12 zile. Familia a beneficiat inclusiv de majordomi

Last Updated on septembrie 30, 2024 O familie de români a plătit 84.000 de euro pentru o vacanță de 12 zile. Familia a beneficiat inclusiv de majordomi 1

Durere printre hotelierii din Poiana Brașov care au ratat o familie ce a plătit 84.000 de euro pentru o vacanță. Poate dacă mai măreau prețurile în stațiune.

O familie de români a plătit 84.000 de euro pentru o vacanţă în Maldive, declară Cosmin Marinof, CEO-ul agenţiei turistice Dertour.
Am vândut o vacanţă în Maldive de 12 zile pentru 84.000 de euro, în care au mers trei persoane, doi adulţi şi un copil. Tariful vine în special din preţul vilei în care au stat în Maldive“, a declarat Cosmin Marinof, CEO Dertour, la emisiunea de business ZF Live, potrivit Observator.

Familia a stat într-o vilă de 350 de metri pătraţi
O mare parte din suma plătită de turişti s-a dus pe locaţia unde au fost cazaţi. Potrivit şefului Dertour, este vorba despre o vilă de 350 de metri, situată pe plajă, unde familia a beneficiat inclusiv de majordomi.

Vila avea 350 de metri pătraţi, piscină, situată pe plajă şi butler service. Totul era la dispoziţia ta, doar la un telefon distanţă”, a mai spus Cosmin Marinof la ZF Live.

Au achitat bani frumoși, dar au dat peste insecte
Alți români nu au fost așa de norocoși. Țeapa luată de o familie de români care a plătit bani buni pentru o vacanță în Turcia. Turiștii români s-au plâns de mizeria peste care au dat la un hotel situat la lagune. Locația are 5 stele pe site-urile de specialitate. Vizitatorii au trebuit să doarmă în lenjerii de pat cu pete, care atunci când erau schimbate erau la fel.

În plus, călătorii din România s-au lovit de răutatea angajaților care nu au luat deloc măsuri, mai ales că erau însoțiți de un copil mic. Au scos bani mulți din buzunar pentru acest hotel din Turcia, dar au avut numai neplăceri.

Kaya Palazzo, un hotel mizerabil. Am luat cazare superioară la lagune, o grămadă de bani și mizerie. Am călătorit cu fetița de un an. Insecte, murdărie, pete de sânge pe lenjerie și nimeni nu făcea nimic”, a scris turista pe Internet, notează Adevărul.

„Teoretic făceau curățenie în fiecare zi, schimbau lenjeria pătată cu alta tot pătată. Am omorât 3 păianjeni ce se plimbau pe noptieră, iar după ce am făcut scandal mi s-a schimbat camera cu una în care erau fluturi.

Scandal din nou, iar când am ajuns în cameră, femeile ce făceau curățenie tocmai plecau, dar în urma lor insectele dansau. Explicația a fost că stau la lagune și e natura. Toți râdeau în față și nu făceau nimic.

Punctul forte a fost doar mâncarea, care într-adevăr a fost foarte bună. În rest… dezgustător”, a mai dezvăluit turista român

Previous Story

Aeroportul Brașov. A avut loc primul zbor spre Istanbul cu Fly Lili. Există patru variante de preț

Next Story

Meteorolog de la ANM: ”Ciclonul Ashley nu a existat, nu există. Nu este cazul. Acesta încă nu s-a născut”