Brașov. Bărbatul care a incendiat mașini în Codlea a fost arestat pentru 30 de zile. ”Pe motiv de răzbunare pentru nerestituirea unei sume de bani împrumutate”, spun procurorii

Last Updated on septembrie 28, 2024 Brașov. Bărbatul care a incendiat mașini în Codlea a fost arestat pentru 30 de zile. ”Pe motiv de răzbunare pentru nerestituirea unei sume de bani împrumutate”, spun procurorii 1

Bărbatul care a incendiat mașini în Codlea, Brașov, a fost arestat vineri pentru 30 de zile. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 56 de ani. Se pare că răzbunarea l-a împins la acest gest, scrie Biz Brasov.

Pe motiv de răzbunare pentru nerestituirea unei sume de bani împrumutate, o persoană de sex masculin, în vârstă de 56 de ani, s-a deplasat în fața unui bloc din zona centrală a municipiului Codlea, unde, folosind o substanță inflamabilă și o sursă de aprindere, a incendiat cu intenția autoturismul persoanei vătămate vizate, producând distrugerea sa în totalitate.

De asemenea, ca urmare a extinderii focului, au fost provocate distrugeri și / sau degradări la alte trei autoturisme învecinate, precum și la patru apartamente din imobilul aflat în imediata aproximitate. Persoana în cauză a fost reținută pentru 24h, în după-amiaza zilei de 26 septembrie după ample căutări.

Astăzi, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Brașov a dispus arestarea preventivă a inculpatului pentru 30 de zile”, a declarat purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, prim-procuror Radu Năstac, citat de Radio Romania Brașov.

Conform legii, dacă va fi găsit vinovat, bărbatul riscă pedeapsa cu închisoarea pe o perioadă cuprinsă între 2 și 7 ani, a mai precizat procurorul Radu Nastac.

Previous Story

ÎPS Teodosie, despre nunți: „Cei care fac sâmbăta nuntă rămân mereu sub un blestem. În ce zile este bine să faci nunta